Over Bergje Geluk

Gelukkig zijn er veel dingen waar je gelukkig van kunt worden. Belangrijker is het om het geluk dat je hebt te koesteren of te bergen. Jezelf er steeds weer aan te herinneren hoe geluk voelt, draagt bij aan je persoonlijk welzijn.

Je wordt gelukkig van mijlpalen in je leven, maar zeker zo belangrijk zijn de dingen waar je dagelijks een geluksgevoel van kunt krijgen. Prachtige natuur, een indrukkende zonsondergang, een mooi boekje, een heerlijk geurend kaarsje of zeepje, inspiratie voor iets lekkers bij de thee, een mooie tas waarin je je dierbare notitieboekje kunt meenemen. Dagelijks ontdek je dus zelf je Bergje Geluk.

Onze inspiratie is het gevoel van geluk steeds weer op te roepen. We doen dit door mooie producten in de webwinkel te verzamelen. We hebben een diversiteit aan labels en unieke zelfgemaakte producten. Gun jezelf een gelukje of geef het cadeau aan iemand die je dierbaar is.

Het hele jaar brengen we nieuwe dingen in onze webwinkel. Dingen waar je gelukkig van wordt en dingen die passen bij het seizoen of feestelijke dagen. En omdat we van cadeautjes houden, wordt elke bestelling mooi ingepakt.